Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

 Μην αφήσεις κανένα περιθώριο στον εαυτό σου να ασχοληθεί με αρνητικές σκέψεις και κακόβουλη κριτική. Σήμερα το μόνο που πρέπει να απασχολεί το μυαλό σου είναι αν κάνεις πράγματα και βρίσκεσαι δίπλα σε ανθρώπους που να σε κάνουν ευτυχισμένο. Όποιος και ότι σου στερεί χαρά πρέπει να απομακρυνθεί από δίπλα σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Αντί να ταξιδεύεις με το μυαλό και να είσαι αφηρημένος καλύτερα να κανονίσεις ένα ταξιδάκι γι’ αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

 Έχεις ακόμη μια ευκαιρία να οργανώσεις τα οικονομικά σου από σήμερα. Βάλε σε ένα σωστό προγραμματισμό τα έξοδα σου. Μη σπαταλάς αλόγιστα χρήματα για να εντυπωσιάσεις το σύντροφο σου ή τους φίλους σου. Με απλά λόγια: μη λειτουργείς λες και τα χρήματα σου είναι ατελείωτα.
Η συμβουλή της ημέρας: Η ερωτική χημεία με το σύντροφο σου ανανεώνεται εκρηκτικά. Ξέχνα τις υπερωρίες στο γραφείο και ξεκίνα τις υπερωρίες στον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

 Όποιες άμυνες, αναμνήσεις και προβλήματα απασχολούσαν το μυαλό σου και σε ανάγκαζαν να βάζεις εμπόδια στην ερωτική σου ζωή, από σήμερα εξαφανίζονται. Αν είσαι σε σχέση πατάς το κουμπί της επανεκκίνησης. Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου από σήμερα και δώσε ευκαιρίες σε νέες γνωριμίες.
Συμβουλή της ημέρας: Οι εντάσεις στο χώρο εργασίας σου είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μη δίνεις συνέχεια χωρίς λόγο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

 Θέσε προτεραιότητες στο χώρο εργασίας σου και κλείσε όλες τις εκκρεμότητες με θέματα του σπιτιού σου και προς τους γονείς σου. Καλείσαι να βάλεις τάξη σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας σου. Το τρίπτυχο από σήμερα είναι σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα! Χρόνος για διασκεδάσεις δε χωρά.
Συμβουλή της ημέρας: Φρόντισε τη διατροφή σου και μη κυλήσεις σε κραιπάλες. Το σώμα σου πρέπει να είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή για να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

 Η επιθυμία σου για έξαψη και διασκέδαση καθορίζει τη σημερινή μέρα. Αν είσαι σε σχέση ξυπνά η διάθεση σου για ρομαντικές, ζωντανές, ηλεκτρισμένες στιγμές με το σύντροφο σου. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου αισθάνεσαι την ανάγκη να βγεις έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης χωρίς ενοχές.
Συμβουλή της ημέρας: Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος, ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Ρίξε λίγο τους τόνους και μην παίρνεις προσωπικά κάθε παρατήρηση που σου γίνεται. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

 Πρέπει να δημιουργήσεις χώρο στη ψυχή σου για νέες εμπειρίες, γνωριμίες και στιγμές ευτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα καλείσαι να κλείσεις κεφάλαια της προσωπικής σου ζωής που εκκρεμούν. Ξεκαθάρισε τη θέση και τις επιθυμίες σου στο σύντροφο σου, λήξει διαμάχες με τον οικογενειακό σου κύκλο. Με απλά λόγια κάνε βήματα προς τα εμπρός!
Συμβουλή της ημέρας: Ένας συνεργάτης ή γονιός σε κρεμάει οικονομικά τη στιγμή που τον έχεις περισσότερο ανάγκη. Καιρός να γίνεις ακόμη πιο αυτόνομος σ’ αυτό το κομμάτι. Μην εμπιστεύεσαι κανένα.
 

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

 Θέλεις να βγεις έξω! Θέλεις να αναπνεύσεις καθαρό αέρα! Θες να αποφύγεις τη κλεισούρα και τη μιζέρια των τεσσάρων τοίχων του γραφείου σου! Σήμερα η αντιδραστικότητα σου χτυπάει κόκκινο και προκαλείς εντάσεις όπου βρεθείς. Χρειάζεσαι κι άλλη απόδειξη ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στο κοινωνικό σου κύκλο και τη καθημερινότητα σου;
Συμβουλή της ημέρας: Βάλε τα όρια σου σε αδέρφια και συγγενείς που θέλουν να επέμβουν στη προσωπική σου ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

 Τα χρήματα και οι απολαβές σου βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά για καλό λόγο. Μια αναπάντεχη οικονομική ανάσα ή χρήματα που σου οφείλονται φτάνουν στα χέρια σου και αναπτερώνουν το ηθικό σου. Ταυτόχρονα καταφέρνεις να μπαλώσεις τρύπες του προϋπολογισμού σου και να καλύψεις έξοδα που σε βάρυναν.
Συμβουλή της ημέρας: Πρόσεξε μην υπερβάλεις σε έξοδα μόλις έρθουν χρήματα στα χέρια σου. Είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

 Τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή όπου βρίσκεσαι. Η ενέργεια σου ξεχειλίζει και η επίδραση που έχεις τόσο στο εργασιακό σου περιβάλλον, όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις είναι καταλυτική για τη διάθεση όλων. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και για να κερδίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του προσώπου που σε ενδιαφέρει τελευταία.
Συμβουλή της ημέρας: Όποιος προσπαθήσει σήμερα να σου επιβληθεί με «πρέπει» και κριτική θα δοκιμάσει το μένος σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

 Η επιθυμία σου για γαλήνη και ηρεμία σε μεταμορφώνει πλήρως σήμερα. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις, απομονώνεσαι από συναδέλφους και συγγενείς, κρατάς σιωπηλή στάση σε όλες τις σχέσεις σου. Με απλά λόγια έχεις ανάγκη από ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση και δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να σε ενοχλήσει!
Συμβουλή της ημέρας: Θα ήταν χρήσιμο να αποφύγεις οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση και την ανάληψη σημαντικών ευθυνών σήμερα. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς αρκετά για να ανταποκριθείς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

 Δεν είναι μόνο ότι σήμερα θέλεις να περάσεις όλη τη μέρα με τη παρέα σου και να μην ασχοληθείς καθόλου με όλες τις ανιαρές ευθύνες της καθημερινότητας. Θέλεις να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να ανανεώσεις το κοινωνικό σου κύκλο και να ανταλλάξεις απόψεις. Καταλαβαίνεις συνεπώς ότι όσο περισσότερο σε χώνουν σήμερα με υποχρεώσεις, τόσο θα γεμίζεις νεύρα και ένταση.
Συμβουλή της ημέρας: Θέλεις να αλλάξεις και το προσωπικό σου χώρο. Κάνε αγορές που θα δώσουν πινελιές ανανέωσης και θα σε κάνουν να ξαναγαπήσεις το σπίτι σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

 Το σύνθημα της ημέρας είναι εργασία και χαρά! Ξεκινά να κλείνεις όλες τις υποχρεώσεις σου και μην αποζητάς νέες ευθύνες που θα σε αποδιοργανώσουν! Δείξε πείσμα και αποφασιστικότητα που θα σου απελευθερώσουν ελεύθερο χρόνο τις επόμενες μέρες για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας:  Θα πρέπει να περιμένεις οικονομικές πιέσεις λόγω αναπάντεχων εξόδων ή καθυστερήσεων σε έσοδα που αναμένεις. Μην σε παίρνει από κάτω.