Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

12 καυτά αρσενικά και οι γατίσιοι σωσίες τους


1.


Magnify Image


4 - 0 ο Πανναυπλιακός τον Παρνασσό και ανεβαίνει στην Γ΄Εθνική

Την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 17 χρόνια, πραγματοποίησε ο Πανναυπλιακός στο σημερινό ντέρμπι, κερδίζοντας 4-0 τον Παρνασσό.

Πάσχα των καθολικών στο Ναυπλίο

Το Πάσχα εόρτασαν σήμερα το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου 2013, οι καθολικοί που ζουν στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και επισκέπτες που ήρθαν για τις διακοπές τους, στην καθολική εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ναύπλιο.

Το Πάσχα των Καθολικών Σημερα


Γιατί η Ανάσταση του Χριστού γιορτάζεται σε διαφορετική ημερομηνία στη Δύση; Ποια έθιμα δηλώνουν τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο εκκλησιών;
Το Πάσχα των Καθολικών
To 1054 η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν ήδη για αιώνες σπασμένη σε δύο κομμάτια. Στην Ανατολική, τη Βυζαντινή: Ήταν η φυσική συνέχεια της αρχικής, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, τη "Νέα Ρώμη", την πόλη που επέλεξε ο Μέγας Κωνσταντίνος το 330 ως έδρα του όταν η "παλιά" Ρώμη γνώριζε μια μακρόχρονη περίοδο παρακμή

Η ηλιοθεραπεία μας κάνει πιο έξυπνους

Τα αυξημένα επίπεδα της βιταμίνης D, τα οποία παράγονται με την έκθεση στον ήλιο, εκτός ότι βοηθούν στην απορρόφηση ασβεστίου...
δηλαδή στην πρόληψη της οστεοπόρωση, αυξάνουν και τα επίπεδα της… νοητικής ικανότητας.

O καιρός σήμερα

Αραιή συννεφιά την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας ως τους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ως τρία μποφόρ.

Αυτή είναι η κοπέλα που έχασε την ζωή της στην Κόρινθο - Είχε νικήσει τη λευχαιμία - Είμαι γεμάτη αίματα, τα τελευταία λόγια της

Η ιστορία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο. Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Στο παρελθόν χτυπήμένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει.

Τιμητική εκδήλωση για τον σκηνοθέτη Γιάννης Σμαραγδή

  Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους και το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Άργους διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή στα πλαίσια του Πολιτιστικού προγράμματος που εκπονείται στα σχολεία με τίτλο :

Το 2ο Λυκείου Άργους κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών

 Η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 2ου Λυκείου Άργους κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών που διεξήχθη στη δυτική Αττική 27 και 28 Μαρτίου 2013.

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τα μυστικά της ψηλόμεσης φούστας

Μπορεί σαν trend τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και οι φούστες να έμειναν στην πρώτη γραμμή για περίπου μια δεκαετία...
αλλά τίποτα δεν είναι πιο κομψό και κολακευτικό για τη γυναικεία σιλουέτα από μία ψηλόμεση φούστα.

Kim Kardashian: "Έχω ψωρίαση και το solarium με βοηθάει!"

Με την δήλωσή της αυτή η Kim Kardashian ανέβηκε και δέκα σκαλιά στην εκτίμησή μου! Γιατί μίλησε ανοιχτά για ένα θέμα taboo, την ψωρίαση.
Βέβαια, το tip που έδωσε ήταν εντελώς λάθος και θα σου πω μετά γιατί.

Ημιτελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος Handball εφήβων στο Άργος

  Ο Διομήδης Άργους και το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους θα φιλοξενήσουν τον έναν από τους τρεις ομίλους της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2012-2013.
Στον όμιλο, εκτός από την ομάδα μας, συμμετέχουν επίσης ο Φίλιππος Βέροιας, ο Δικέας και ο Α.Ο. Κοζάνης.

Είχε προβλέψει την ημερομηνία εκδημίας του ο Μακαριστός Ιάκωβος



 Όπως αποκάλυψε κατά την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας Ιακώβου, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος στον επικήδειο λόγο του, ο εκλιπών του είχε εκμυστηρευτεί την ακριβή ημερομηνία εκδημίας του.

Eλαιόλαδο στα μαλλιά: θεραπείες για να επιλέξεις

Tο ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και... ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα, το ελαιόλαδο καταπολεμά και την ξηροδερμία.

O καιρός σήμερα

Αμετάβλητος ο καιρός και το Σάββατο, με αραιή συννεφιά και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 14-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ως δύο μποφόρ.

Στις κλειστές φυλακές Ναυπλίου ο Γιώργος Κουρής

 Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι Γιώργος και Ανδρέας Κουρής, οι οποίοι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης κρίθηκαν προφυλακιστέοι έπειτα από την απολογία τους στην 11η τακτική ανακρίτρια.
Ο Γιώργος Κουρής οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου, ενώ ο γιος του, Ανδρέας, στον Κορυδαλλό.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην οδό Επιδαύρου Κορίνθου - Τραυματίστηκε θανάσιμα διερχόμενη γυναίκα


  Χθες το βράδυ, αστυνομικές δυνάμεις καταδιώξαν αυτοκίνητο αγνώστων δραστών στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της εξόδου Επιδαύρου, το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Αργειακός Μυκηναϊκός δρόμος

 Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Δημοτική Κοινότητα Άργους συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» τον Αργειακό - Μυκηναϊκό Δρόμο 2013. Για πρώτη φορά φέτος στο δρόμο αυτό, θα γίνουν ειδικές κατηγορίες για παιδιά Δημοτικών
Σχολείων και Γυμνασίων.

1ος στο Δ' όμιλο του πρωταθλήματος κορασίδων ο Γ.Σ.Αργους

 1ος και αήττητος στο Δ' όμιλο του πρωταθλήματος κορασίδων είναι και ο Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ. Στο 2ο παιχνίδι που έγινε στο Ναύπλιο με γηπεδούχο αυτή τη φορά την ομάδα της Γ.Ε.Α ΝΑΥΠΛΙΟΥ, κέρδισε και πάλι με σκορ 3-0 (25-13,25-20,25-12).

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ψαρονέφρι με πατάτες και κρεμώδη σάλτσα



Γρήγορο και πολύ εύκολο φαγητό που αρέσει σε όλη την οικογένεια.

ΥΓΕΙΑ: Τα σουτιέν βλάπτουν την υγεία!

Μπορεί να σας ξενίσει, όμως οι ειδικοί παρομοιάζουν τους στηθόδεσμους με τις... κρεμαστές γέφυρες: όση σημασία και αν έχει η αισθητική τους εικόνα...
το πρωτεύον είναι να τηρούν τις αρχές της μηχανικής. Ειδάλλως, ελλοχεύουν κίνδυνοι: πόνος στην πλάτη, πόνος στο στήθος, εκδορές, κακή στάση του σώματος, δυσχέρεια στην αναπνοή, δυσπεψία, ακόμα και πονοκέφαλοι.

Ο καιρός σήμερα

Συννεφιασμένος ο καιρός την Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 11-17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, ως δύο μποφόρ.

Γαβαλάς: «Είμαι σε απόγνωση»

«Είμαι σε απόγνωση. Έκλεισα έναν χρόνο στο κελί. Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατούν ακόμα φυλακισμένο. Διαπιστώνω τρομερή εμπάθεια».
Με αυτές τις φράσεις ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με το αίτημα της αποφυλάκισής του.

Το Choy Lee Fut σε τουρνουά στις 31 Μαρτίου

 Με 8 αθλητές θα συμμετάσχει η ομάδα μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταολού και Τσινγντά που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Ατραπός στις 31 Μαρτίου στο κλειστό στάδιο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας, στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο Ναύπλιο από τη Δευτέρα 1η Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

Ο Γιάννης Μανιάτης κεντρικός ομιλητής στα Ιωάννινα

 Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σημερα Παρασκευή 29.3.2013 και ώρα 20.00 στα Γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.).

Γενική Συνέλευση Εμπορικού Συλλόγου Άργους

  Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους, την Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ.

Ετάφη στην Ιερά Μονή Ακαθίστου Ύμνου στα νερά Αχλαδοκάμπου ο κυρός Ιάκωβος





















 Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αργολίδος κυρός Ιάκωβος, παρουσία Επισκόπων, κλήρου και λαού οδηγήθηκε σε κλίμα συγκίνησης στην ανδρική Ιερά Μονή Ακαθίστου Ύμνου στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδος για να ταφεί.

Διήμερο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Την Παρασκευή 22/3 και το Σάββατο 23/3 διοργανώθηκε το Διήμερο Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ της Τοπικής Οργάνωσης Άργους – Μυκηνών στον πολιτισμικό χώρο του ωδείου «Δίεση».

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Δείτε τι ανακάλυψαν ότι έκανε ο 2 ετών γιος τους κάθε βράδυ!


κάμερα γονείς Γιος βράδυ βίντεο
Οι γονείς του μικρού δεν μπορούν ακόμα να καταλήξουν στο αν πρέπει να είναι περήφανοι ή… έξαλλοι με αυτό που κατέγραψαν στην κάμερά τους! 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Ας δούμε εδώ πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις - ποιες οι περίοδοι - ημερομηνίες που ξεκινάνε και λήγουν στο έτος, ώστε να ξέρουμε πότε να τις περιμένουμε!

7 συνήθειες των αντρών που ντρέπονται να αποκαλύψουν


7 συνήθειες των αντρών που ντρέπονται να αποκαλύψουν
Κάποτε ένας ηθοποιός είπε: «Ο άντρας που δεν κρατάει μυστικά από τη γυναίκα του ή δεν έχει μυστικά ή δεν έχει γυναίκα».
Στην πραγματικότητα, όλοι οι άντρες απολαμβάνουν μικρές ένοχες πράξεις, για τις οποίες θα προτιμούσαν το άλλο τους μισό να μη μάθει ποτέ

Πόσο πλούσιο είναι το σεξουαλικό σου λεξιλόγιο; Μήπως αυτό είναι το κλειδί για πιο απολαυστικό σεξ;


Πόσο πλούσιο είναι το σεξουαλικό σου λεξιλόγιο; Μήπως αυτό είναι το κλειδί για πιο απολαυστικό σεξ;
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα επιλογής για το πότε, πως και με ποιον θέλει να κάνει έρωτα. Κάθε άνθρωπος δικαιούται την ικανοποίηση. Μπορεί όμως να τα εκφράσει επαρκώς με το σωστό λεξιλόγιο;

Σταματούν τα τηλεπαιχνίδια τα παιχνίδια ΤΗΛΕΚΥΒΟΣ, SUPER GAME και ΒΟΙΝG σε ΑΝΤ1 και ALPHA ! Δείτε γιατί!


Τέλος εποχής για τα τηλε-παιχνίδια

Αφέλειες: τα δοκιμασμένα μυστικά των hairstylists για τέλειο αποτέλεσμα! 3


Αφέλειες: τα δοκιμασμένα μυστικά των hairstylists για τέλειο αποτέλεσμα!
Κοντές ή μακριές; Με κοντό κούρεμα ή μακριά μαλλιά; Πριν υιοθετήσεις το super trend της άνοιξης μάθε τα μυστικά του.
Οι αφέλειες δεν γίνονται ποτέ old fashion. Όμως κάθε σεζόν οι διασημότεροι hair stylist προτείνουν μια διαφορετική εκδοχή του πιο girly χτενίσματος.

Τζιν σαλοπέτα- Η επιστροφή! Πώς να την φορέσεις


Τζιν σαλοπέτα- Η επιστροφή! Πώς να την φορέσεις
Το αγαπημένο κομμάτι των 90’s κάνει δυναμικό comeback!
Για super trendy, άνετες εμφανίσεις επένδυσε σε μια denim σαλοπέτα που θα γίνει ο σύμμαχός σου για απαράμιλλο στυλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Ιεράρχες και πλήθος πιστών αποχαιρέτησαν τον μακαριστό Ιάκωβο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου, η εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου. Της Ακολουθίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, συμπαραστατούμενος από πλήθος Ιεραρχών και κληρικών ενώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος.

Ολη την νύχτα συνεχίστηκε η προσκύνηση της σορού του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας

 Συνεχίζεται από εχθές μέχρι και σήμερα το πρωί η προσκύνηση της σορού του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου στον ιερό ναό του πολιούχου της πόλεως του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου.

Τα 7 «γιατί» δεν χάνετε κιλά…




Φτιάξε ένα πανεύκολο σινιόν σε ελάχιστο χρόνο!

Φτιάξε ένα πανεύκολο σινιόν σε ελάχιστο χρόνο!
Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις πολύ χρόνο μπορείς να φτιάξεις έναν πολύ όμορφο και εύκολο κότσο για μια ξεχωριστή εμφάνιση!
 Ζηλέυεις τα εντυπωσιακά και επιμελως ατημέλητα χτενίσματα των σταρς; Δες πως θα δημιουργήσεις ένα εξίσου εντυπωσικό χτένισμα με ελάχιση προσπάθεια.

Εδώ Άργος: Η τυφλόμυγα στην αρχαιότερη πόλη

photo:ekinakis@Flickr
Άρθρο του
Λεφτέρη Μπαρδάκου

Το Άργος της Πελοποννήσου. Όχι το Ορεστικόν. Της Πελοποννήσου. Αυτό που συναντούσες κάποτε στο δρόμο από Αθήνα για Τρίπολη, Σπάρτη ή Καλαμάτα. Έπεφτες πάνω του και τα

Σύλληψη 49χρονου για οφειλές στο Άργος


 Συνελήφθη, χθες 27-3-2013 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  49χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Σήμερα στο Ναύπλιο το τελευταίο αντίο στον κυρό Ιάκωβο τον Β΄

Η Αργολίδα αποχαιρετά σήμερα τον Ποιμενάρχης της
 Ιάκωβο τον Β΄
 Τον Σεβασμιώτατον και Θεοπρόβλητον Μητροπολίτη της Αγιοτάτης Μητροπόλεως Αργολίδος υμών δε Πατρός και Ποιμενάρχου Αιωνία η Μνήμη

Το Ναύπλιο υποδέχτηκε το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας





















 Κλήρος και λαός της πόλεως Ναυπλίου υποδέχθηκε εχθες  το μεσημέρι στις 2:00μ.μ.  το σκήνωμα του Μακαριστού ποιμενάρχη, Ιακώβου του Β΄.

Ακυβέρνητο αυτοκίνητο έπεσε σε μάντρα σπιτιού στην Τίρυνθα

  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθες τεταρτη στις 12:45 περίπου στην οδό Ναυπλίου - Άργους στο ύψος των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας.

Με δάκρυα αποχαιρέτησαν το σκήνωμα του Μητροπολίτη Αργολίδος στο Άργος





















 Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας κυρού Ιάκωβου του Β΄από την πόλη του Άργους, πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ