Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

6 περίεργες- αλλά συνηθισμένες- αλλεργίες


Άσπρο-μαύρο : μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2013.


Άσπρο-μαύρο : μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2013.
 Παιχνίδια αντιθέσων με τον κλασικό και πάντα διαχρονικό συνδιασμό άσπρου-μαύρου είδαμε στις πασαρέλες του εξωτερικού. Οι σχεδιαστές διάσημων οίκων όπως Louis Vuitton, Chanel και Céline πόνταραν στα δυνατά κοντράστ και ξεχώρισαν με τις δημιουργίες τους. Πάρτε μια γεύση…

Στραπατσάδα ή κοσκοσέλα κυκλαδίτικη



Η αγαπημένη ομελέτα του καλοκαιριού. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο.

Το Κουτσοπόδι απέκλεισε τον Πανναυπλιακό στο κύπελλο Αργολίδας (φωτογραφίες)


Σίγουρα στον ετήσιο αποκριάτικο χορό της ομάδας του ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ,που θα γίνει στις 9 Μαρτίου στον Πανταζή Royal ,παίκτες,προπονητικό team ,διοίκηση και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν πολλά να πουν για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ για μια θέση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η άσκηση είναι ο καλύτερος γιατρός!


oλοι ξέρουμε ότι πρέπει να γυμναζόμαστε για να διατηρούμε το σώμα μας λεπτό και δυνατό. Αλλά εάν αυτό δεν αποτελεί αρκετό κίνητρο για σας, τότε το να μάθετε πόσο ωφέλιμη μπορεί να είναι η γυμναστική για την υγεία σας,

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Αργολίδα !!!!!!!!!!!!

 Αγνοείται από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Τσίρος, ηλικίας 79 ετών. Ο 79χρονος έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στο Ναύπλιο στις 9 η ώρα το πρωί της Τετάρτης με προορισμό πιθανότατα το κτήμα του στο χωριό Αργολικό.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στο Άργος


 Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη διοργάνωση της Ημιτελικής φάσης Πρωταθλήματος Νεανίδων Volley στο ΔΑΚ Άργους, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών

Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" Τέρενς Κουίκ στην Αργολίδα

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κινήματος "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"  Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε σήμερα την Αργολίδα, συνοδευόμενος από την υποψηφία του κινήματος στην Αργολίδα Κατερίνα Μόμπου και άλλα στελέχη του κόμματος.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ν.Κίο


Eκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όταν η βία και ο Εκφοβισμός, περνούν την πόρτα του σχολείου. Ποιος μιλάει και ποιος νικάει;» παρακολούθησαν σήμερα το πρωί στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους.

Το Ahlisis Tennis Club φιλοξένησε μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας


 Στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες, το Ahlisis Tennis Club φιλοξένησε με μεγάλη χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας) με σκοπό την γνωριμία τους με το άθλημα της αντισφαίρισης και την περαιτέρω ενασχόλησή τους μέσα από αθλητικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο νομό μας.

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Προσοχή! Πώς μπορεί κάποιος να μπει στο λογαριασμό σας στο Facebook


mychannel.gr
Ο ερευνητής ασφάλειας Nir Goldshlager, ανακάλυψε ένα ελάττωμα ασφάλειας στο Facebook, που του επέτρεψε να πάρει τον πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε λογαριασμό του Facebook επιθυμούσε.

«Μάντεις» από... κούνια



 Την ικανότητα να «διαβάζουν» τη σκέψη των γύρω τους έχουν τα μικρά παιδιά, ήδη από την ηλικία των 1,5 ετών, όπως δείχνει νέα αμερικανική μελέτη.

Το υψηλότερο γήπεδο τένις!


ΦΩΤΟ-Το υψηλότερο γήπεδο τένις!

Το ξενοδοχείο Burj Al Arab, βρίσκεται στο Ντουμπάι και αποτελεί το …σήμα κατατεθέν της χώρας. Στην οροφή του ξενοδοχείου όμως, βρίσκεται ένα …γήπεδο τένις!

Σμαραγδί αποχρώσεις: Μάθε 5 τρόπους να υιοθετήσεις το top trend


Σμαραγδί αποχρώσεις: Μάθε 5 τρόπους να υιοθετήσεις το top trend
Οι αποχρώσεις του φωτεινού πράσινου φέτος κάνουν δυναμικό comeback και γεμίζουν την γκαρνταρόμπα μας με έντονα χρώματα και αισιοδοξία. Μάθε 5 τρόπους για να υιοθετήσεις το top trend από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κανελόνια με κιμά και κρέμα

Πραγματικά μία πεντανόστιμη συνταγή, ίσως όχι τόσο απλή στην παρασκευή της, αλλά σίγουρα θα καταπλήξει αυτούς που θα τη γευτούν.

Το αποκριάτικο πρόγραμμα του δήμου Άργους Μυκηνών

Πάρτι μασκέ στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη

 Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, που λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, διοργανώνει «πάρτι Μασκέ» και καλεί όλους τους φίλους της για ένα διασκεδαστικό πρωινό Κυριακής με πολλές εκπλήξεις.

Εκδηλώσεις Μαρτίου 2013 από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Καλών Τεχνών - Τμήμα Θεατρικών Σπουδών


ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΝΑΡΑΣ, Σεμινάριο (θεωρία και πράξη): Ηλεκτρονικό σχέδιο για σκηνογραφία, φωτισμό και εκδηλώσεις, Δευτέρα 25/2/13, Δευτ. 4/3/13, Δευτ. 11/3/13, Δευτ. 1/4/13 και Δευτ. 8/4/13, Αίθουσα Υπολογιστών, 12.00΄-15.00΄.

Τσικνοπέμπτη στην Νέα Κίο

 Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου διοργανώνει Αποκριάτικη μουσική βραδιά με λαϊκή ορχήστρα, φαγητό και ποτό την Τσικνοπέμπτη 7/3/2013 και ώρα 9:00μ.μ. στην ταβέρνα «ΑΡΓΩ» (Τσακίρης) στην παραλία της Νέας Κίου.
Είσοδος με φαγητό και ποτό 16€ το άτομο.

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Είστε έτοιμοι για το πιο Υπέροχο Αποκριάτικο Πάρτυ της Χρονιάς;


 





Τα έσοδα θα βοηθήσουν τα αδέσποτα του Άργους!
Σας περιμένουμε!

Αντίο στα μαύρα στίγματα

Είναι σίγουρα πολύ αντιαισθητικά και προσπαθείς επίμονα να απαλλαγείς από αυτά! Δες τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξεις μόνη σου...
στο σπίτι ταινίες που θα σε βοηθήσουν να τα αφαιρέσεις εύκολα και γρήγορα.

Αρρωσταίνουν όσοι το «παίζουν» σκληροί

Είναι γνωστό πως οι «αληθινοί άνδρες» δεν κλαίνε, ούτε ζητούν οδηγίες για να πάνε κάπου. Τώρα, μία νέα μελέτη δείχνει πως με τη νοοτροπία αυτή όχι μόνο υπονομεύουν την ψυχική υγεία τους ή τέλος πάντων κινδυνεύουν να χαθούν καθ' οδόν προς μια επίσκεψη, αλλά μπορεί να θέτουν τα θεμέλια για την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων σωματικής υγείας στο μέλλον.

Τι είναι η διαλειμματική γυμναστική;

Κιμάς με μπριάμ λαχανικών

Ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα και πεντανόστιμο πιάτο που σερβίρεται σαν κυρίως πιάτο με γιαούρτι.

Πρόσκληση στο Αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών


 Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών και Φίλων της Καρυάς διοργανώνεται αποκριάτικο γλέντι το Σάββατο, 9 Μαρτίου, στην ταβέρνα του Τσίμπου στο Κεφαλάρι. Η παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Μαντά θα παίξει παλιά δημοτικά τραγούδια της περιοχής του Αρτεμισίου.

"Harlem Shake" στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι διοργανώnete το HARLEM SHAKE - NAFPLIO EDITION στον Φάρο στο Λιμάνι (με φόντο το μπούρτζι).

Έρχετε ο Σταρόβας στο Ναύπλιο

"Δράσεις υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων" από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλούμε στην ενημερωτική ημερίδα που συν διοργανώνουμε με την Ε.Σ.Ε.Ε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, θέμα :ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μπαμπά, μαμά, φοβάμαι το σκοτάδι!

Ο φόβος είναι ένα παρεξηγημένο συναίσθημα. Όλοι τον θεωρούν ελάττωμα και μειονέκτημα, σε αντίθεση με το θάρρος και την τόλμη που δημιουργούν θαυμασμό.

ΚΕΙΚ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ

10 λόγοι για να επενδύσετε στο γυμναστήριο


ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ Η’ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ( ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΗΚΑ )


Η συγκίνηση της Adele όταν παρέλαβε το Oscar για το Skyfall


Δείτε τη συγκλονιστική της ερμηνεία!
Φαβορί από την αρχή, η Adele κατάφερε να φέρει το πρώτο πολυπόθητο Oscar σε ταινία του James Bond, ερμηνεύοντας μοναδικά το Skyfall.

The Oscars 2013: Όλες οι εμφανίσεις των σταρ από το κόκκινο χαλί!

 


 
 

The Oscars 2013: Οι μεγάλοι νικητές της απονομής, οι ανατροπές και τα ευτράπελα!


Φωτό: © Reuters


Με πολλές λαμπερές εμφανίσεις και μαγική διάθεση πραγματοποιήθηκε η φετινή απονομή των Oscars στο Dolby Theater του Hollywood στην Καλιφόρνια. O Ben Affleck έφυγε με το Oscar καλύτερης ταινίας για το Argo, ενώ ο Daniel Day-Lewis και Jennifer Lawrence ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας μελιού έτους 2013

 Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας πληροφορεί ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1 «Αντικατάσταση κυψελών» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις) για το έτος 2013 . Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί με σχετική Απόφαση.

1.334 ψηφίσαν στην Αργολίδα για εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

Για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, στην Αργολίδα ψήφισαν1.334.

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη προσέλευση η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας

 Η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αργολίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Ναύπλιο με προσκεκλημένους, τον  Βουλευτή Επικρατείας Γιάννη Μιχελάκη και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλη Αγγελάκα.

Άνοιξαν το τριώδιο στο Άργος με "Ορθοπεταλιές" και σουβλάκια

 Η Έναρξη του Τριώδιου έγινε σήμερα το βράδυ στην πόλη του Άργους, όπως κάθε χρόνο από τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Ορθοπεταλιές».

Αποκριάτικος χορός του Παναργειακού με πολλές τιμητικές απονομές

Το Σάββατο 23/02/2013 στο εστιατόριο «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» στο Κεφαλάρι, πραγματοποιηθηκε ο αποκριάτικος χορός της ομάδας του Παναργειακού.

Αποκριάτικος χορός του Ερμή Κιβερίου

 Στο κέντρο Πανταζής στο Κεφαλάρι έγινε ο χορός του Αθλητικού Ομίλου Ερμή Κιβερίου.

Σήμερα στο Κουτσοπόδι το τελευταίο αντίο στην Μαριάντζελα

 Σήμερα θα ψάλει η εξόδιος ακολουθία για την άτυχη Μαρία Αγγελική Ματράγκου.

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σοκαρισμένη η Αργολίδα από τον χαμό της νεαρής κοπέλας από το Κουτσοπόδι

Το αυτοκίνητο της ατυχής Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου
 Θρήνο σε όλη την Αργολίδα έχει προκαλέσει ο θάνατος της άτυχης 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου από το Κουτσοπόδι που έχασε την ζωή της στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Αττική.

Πένες φούρνου με κρέμα τυριού και σπανάκι

Χρειάζεται μεγάλη αυτοπειθαρχία για να μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό το πιάτο.