Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, ίσως να αισθάνεσαι πως είσαι εξωγήινος - σε ένα κόσμο που τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και δεν στέκεται ένα λεπτό να αναλογιστεί τι κάνει, για ποιους λόγους και που οδηγείται, αναζητάς κάποιον/α που δίνει αξία στην καρδιά και ένστικτο του/της, όπως ακριβώς κι εσύ. Γιατί όμως εσύ που είσαι πιο ζωντανός/η απʼ όλους, είσαι κι αυτός/η που θλίβεται;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Είναι συνηθισμένο να δεις ένα/μια Λέοντα να ξυπνά κάποια πρωινά και να λέει πως αγαπά όλο τον κόσμο. Αυτές τις μέρες είναι που και ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Είναι καταπληκτικό πως μια κουβέντα με καλούς/ες φίλους/ες μπορεί να σου προσφέρει τόση ώθηση και αισιοδοξία, που αρχίζεις άμεσα να σχεδιάζεις ένα πιο λειτουργικό μέλλον με άξονα εσένα. Γιατί όχι σήμερα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το γεγονός πως τελευταία σου λείπει αυτό το ενοχλητικό τσίμπημα στη καρδιά που μόνο η ερωτική έξαψη προξενεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να νεκρώσει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Ειδικά τώρα που αποδίδει καρπούς η δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Από τη στιγμή που οι οικονομικές σου δυνατότητες έχουν περιοριστεί στη διαδρομή «Παίρνω λεφτά – Ξοδεύω λεφτά» για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σπιτιού/της οικογένειας/της στοιχειώδους αυτονομία σου, είναι λες και κάποιος σκέπασε με λινάτσα όλα τα φωτεινά σημεία του μυαλού σου και δεν μπορείς να κάνεις μια (έστω μια ρε γαμώτο) αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον… Κατάρα στο λαδέμπορα (που έλεγε και η Μαλβίνα)!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Φυσικά και δεν απολογηθείς σε κανέναν/καμία που αυτή την περίοδο ζεις και αναπνέεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη, με όλες τις δυσκολίες, την κούραση και την ένταση που αυτό το εγχείρημα προξενεί. Από την άλλη πλευρά, όμως μέσα σου, μέρες σαν τη σημερινή, θα ήθελες να έχεις και μια απάντηση στο ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνω τελικά για να τραβήξω κάποιον/α που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το μόνο θα μπορούσε να ηρεμήσει τη σκέψη σου σήμερα, ή μάλλον καλύτερα, να σε αποτρέψει από το να σκέφτεσαι, είναι να μπορούσες να βρεθείς κάπου πολύ μακριά από την βαβούρα της δουλειάς σου και το άγχος των υποχρεώσεων και της εκπλήρωσης των χρονοδιαγραμμάτων. Είναι για κοπάνα κανείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.