Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το μυαλό σου μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινιάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απʼ όλα στη δουλειά! Φτιάξε πρόγραμμα άμεσα γιατί έχεις και μια κοινωνική ζωή να κοιτάξεις στη συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Να παρασυρθώ; Να το καθυστερήσω; Να τρέξω; Να επιβραδύνω; Να μιλήσω ή να μην μιλήσω; Είτε αυτά που θες να βγάλεις από μέσα αφορούν καταστάσεις/απόψεις για την κατάσταση που βιώνεις στη δουλειά, είτε λόγια ανομολόγητα ακόμη σε κάποιον/α που σʼ ενδιαφέρει, έχω μια συμβουλή μόνο για εσένα: αν είναι αν μιλήσεις μην το καθυστερείς άλλο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν αυτό το σώμα είχε δική του φωνή, μέρες σαν την σημερινή θα ούρλιαζε από το άγχος και την ένταση που τόσο βάναυσα του προσθέτεις. Πρόσεξε και ηρέμησε, γιατί δεν είναι η κούραση που σου χτυπάει την πόρτα αλλά η κατάρρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Τι γίνεται και ξαφνικά έχεις πάψει να αντλείς ασφάλεια και ευχαρίστηση από την κοινωνική εικόνα που είχες φτιάξει με τόσο κόπο; Γιατί χάθηκε η ικανοποίηση από τη δουλειά σου, τη σπουδές σου, τη συναισθηματική επαφή με τους οικείους σου; Ναι, μέρες σαν τη σημερινή αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψεις πολλά κεκτημένα για να χτίσεις ένα καινούργιο εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η απάντηση στην ημίρευστη κατάσταση που έχει περιέλθει η καθημερινότητα σου (επαγγελματική κυρίως) δεν είναι να σκορπάς δολοφονικά βλέμματα αριστερά και δεξιά και να σε περνάνε για τον τρελό/την τρελή του χωριού. Αν όμως αναγκαστείς να βρεθείς σε θέση άμυνας, τότε μπορείς να αμυνθείς όπως θες... Το πιάνεις το υπονοούμενο;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όλα σε σπρώχνουν να δώσεις μορφή και σχήμα στο ομιχλώδες συναισθηματικό σου τοπίο. Οι επόμενες μέρες συνοδεύονται από μεγάλη εσωτερική ενδοσκόπηση, ταξινόμηση του ποιοι άνθρωποι (συγγενείς, σύντροφος, συνεργάτες) είναι πιο σημαντικοί ώστε να βελτιώσεις στο επόμενο διάστημα σʼ αυτούς (οι άλλοι μπορούν να περιμένουν για την ώρα) και μια αίσθηση πως αν δεν πάρεις γρήγορα αποφάσεις ο χρόνος αυτών των σχέσεων θα εξαντληθεί... Τικ, τοκ, τικ, τοκ, τικ, τοκ...