Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σʼ αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, την πρώτη φορά που θα ζητήσουν τη βοήθεια σου να την προσφέρεις. Τη δεύτερη να αρνηθείς ευγενικά. Από την τρίτη και μετά σύνδεση με Κάιρο! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Στη συνεχή μάχη που πολεμάς από μικρό παιδί, να ξεχωρίζεις τόσο από τους γύρω σου ώστε να μην συγκρίνεσαι, αλλά να μην ξεχωρίζεις τόσο που να φαντάζεις εκκεντρικός/η, υπάρχουν στιγμές (όπως τώρα), που μπορείς με κρυστάλλινη καθαρότητα να διακρίνεις ποια στοιχεία σου είναι χρήσιμα για τη συνέχεια, και ποια για πέταμα. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι περισσεύει βουρ στον κάδο!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Εσύ το μόνο που θέλεις είναι η απολύτως απαραίτητη ηρεμία και ιδιωτικότητα σου και φίλοι/συγγενείς δεν σ' αφήνουν σε ησυχία υπενθυμίζοντας σου συνεχώς τι "κατά την άποψη" τους κάνεις λάθος. Πόση υπομονή να επιδείξεις πια;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: "Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;"