Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…)

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας... Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε γιατί η κυκλοθυμία σου πιθανόν θα πιάσει τελική ταχύτητα, κι όταν συμβαίνει αυτό είτε καταστρέφεις τη διατροφή σου, είτε αρχίζεις τις καταχρήσεις. Δεν αξίζει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, αν στη μάχη μεταξύ διάθεσης και αρνητικών σκέψεων κερδίζουν πάντα οι δεύτερες, τότε εσύ προκοπή δεν θα δεις κι ο αστρολόγος σου θα γίνει γραφικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Βγες έξω στον κόσμο με αέρα και μην τα κλωθογυρίζεις στο κεφάλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι την κούραση σου, το βουνό των υποχρεώσεων σου, την πνευματική σου ένταση… Ε, ναι… Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι γενικώς σήμερα. Δουλειά, φαγητό, ύπνος, τέλος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τρελή ιδέα να σου έχει καρφωθεί: αν ζεις έντονα, ακούγοντας το ένστικτο σου και χωρίς να σκέφτεσαι εξαντλητικά, ό,τι και να συμβεί στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή εσύ θα επιβιώσεις διάολε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό… Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Εξωτερικά ναι, δείχνεις κοινωνικός/η και σε φάση που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Κράτα το αυτό και μη το χάσεις γιατί είναι το μόνο που έχεις να αντιπαραθέσεις στο εκρηκτικό μίγμα οικονομικής ανασφάλειας/επίπονης αυτοκριτικής για τις επαγγελματικές επιλογές σου. Ο μόνος εχθρός σήμερα είναι ο εαυτός σου. (Κι επειδή ξέρω τι θα πεις τώρα, απαντάω: Όχι, Υδροχόε δεν είναι κάθε μέρα αυτός ο εχθρός!)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!