Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 25-8-2013


Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, 4μποφόρ.