Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μαγευτική βραδιά με το "Musical αγάπη μου" στο Ναύπλιο (βίντεο)

Μια μαγευτική βραδιά με τις πιο αγαπημένες ερωτικές και χορευτικές μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical, απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την συναυλία της Ευγενίας Μανωλίδου χθες βράδυ στο φάρο του λιμανιού Ναυπλίου.
Τέσσερεις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου, με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας, τους Symphomaniacs και με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο Μπούρτζι απέδωσαν  αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”,
“Phantom of the Opera”, αλλά και “Το πετεινάρι”, “Είσαι παιδί μου πειρασμός”, “Σου το ’πα μια”
και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες που παρέσυραν τον κόσμο σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός έγιναν ένα.
Στην συναυλία παραβρέθηκαν, ο υπουργός υγείας και σύζυγος της Ε. Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα,ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος με την σύζυγο του, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Πινακοθήκης Απόστολος Μπότσος, η κυρία Τέτα Κρητικού πεθερά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, Μαντά, ο λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος και πλήθος κόσμου.
Η συναυλία θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8). Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.