Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 27/06/2013


 
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά κατά τόπους στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσλιου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέραας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχης στα βόρεια και δυτικά περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.