Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πάολα, χρυσή και πλατινένια! διπλή απονομή δίσκου! | φωτορεπορτάζ

paola-aponomi-theatro-MAIN


INFO Τι: Απονομή χρυσού και πλατινένιου στην Πάολα Πότε: 27.04.2013 Πού: Teatro music hall Καλεσμένοι της δισκογραφικής εταιρείας Heaven και του ραδιοφωνικού σταθμού Δρόμος 89.8 βρεθήκαμε το τελευταίο Σαββατόβραδο του Απριλίου στο Teatro
. Ο καιρός καλοκαιρινός (επιτέλους), το φεγγάρι γεμάτο και τα πρώτα δείγματα έντονης ζωής στην παραλία ήταν αισθητά!
paola-aponomi-theatro-01
Η εκρηκτική Πάολα έγινε χρυσή και πλατινένια
Ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο επιλέχθηκε για να λάβει χώρα η διπλή απονομή της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας. Ο πρόσφατος προσωπικός δίσκος της “Γίνε μαζί μου ένα” (Κυριάκου Παπαδόπουλου-Ηλία Φιλίππου) έγινε χρυσός ενώ το LiveΜετά τα μεσάνυχτα” που κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε πλατινένιο, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην γιορταστεί, ειδικά όταν πρόκεται για την πρώτη απονομή της τραγουδίστριας ως σήμερα!  Εκτός από τους θαμώνες του μαγαζιού ήταν εκεί οι δημιουργοί Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, ο Πάνος Καλλίδης, άνθρωποι από τα μέσα και ο στενός συνεργάτης της Πάολα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος για να χαρούν με την χαρά της!
paola-aponomi-theatro-04
Τα μεγάλα ονόματα βγαίνουν μετά τη μια. Έτσι λένε. Εκείνη την ώρα έκανε την εμφάνιση της στη σκηνή η Πάολα. Με το μακρύ της φόρεμα, χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια έγινε ένα με το κοινό αμέσως, από το κιόλας τραγούδι! Λίγο αργότερα η Πάολα ξεκίνησε την διαδικασία της απονομής.
paola-aponomi-theatro-05
Η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Γιώργος Κυβέλος βραβεύουν την Πάολα
“Επιλέξαμε το αποψινό μας βράδυ για να κάνουμε την πρώτη μου απονομή” είπε σαν να μην το πιστεύει ούτε η ίδια, ενώ κάλεσε την Γιώτα Τσιμπρικίδου απο τον Δρόμο 89.8 fm να ανέβει στην σκηνή. Η Γιώτα μίλησε για την αυθεντικότητα της Πάολα, για τη χροιά της φωνής της και για το ρεκόρ πωλήσεων του “Πάολα-μετά τα μεσάνυχτα” ενώ κάλεσε στη σκηνή των διευθύνοντα σύμβουλο της Heaven Γιώργο Κυβέλο.
paola-aponomi-theatro-08
“Η Πάολα δεν είναι μια ξανθιά τραγουδίστρια, είναι μια αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτό που κάνει δεν ξέρει πως γίνεται αλλά το κάνει αυθόρμητα και σωστά! Η φωνή της και η σκηνική της παρουσία είναι αυτά που αγαπάτε σε αυτήν! Πάολα σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου” ήταν τα λόγια του Γιώργου Κυβέλου.
paola-aponomi-theatro-10
Οι πλακέτες του χρυσού δίσκου συνοδεύονταν από μια ξανθιά κούκλα με μπλε φόρεμα, σαν ομοίωμα της Πάολα. Όπως στο εξώφυλλο του δίσκου. “Ουάου και κούκλα” είπε εντυπωσιασμένη η τραγουδίστρια! Ενώ αντικρίζοντας το εξώφυλλο του δίσκου αναφώνησε πως αυτή η φωτογραφία είναι η χειρότερη μου, κάνοντας τον Κωνσταντίνο Ρήγο να γελάσει! “Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ακούτε τη μουσική μου, αγαπάτε τη μουσική μου και με ακολουθάτε όπου και νά ‘μαι” συμπλήρωσε.
paola-aponomi-theatro-11
Στη συνέχεια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλλίπου, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Αντώνης Γούναρης, ο Κώστας Καλημέρης και όλοι οι συνεργάτες από την δισκογραφική εταιρεία και το studio ηχογραφήσεων παρέλαβαν και εκείνοι τις τιμητικές πλακέτες τους..
paola-aponomi-theatro-03
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά με τον Βασίλη Καρρά την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Το επιτυχημένο σχήμα θα βρεθεί σε μια εβδομάδα στην συμπρωτεύουσα.
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Παπαευθυμίου
Φωτογράφιση: byRon
  tralala.gr