Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Αστέρας Τρίπολης κυπελλούχος του "8ου ATREUS PREMIER CUP"


Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους– Μυκηνών και Επιδαύρου, συνδιοργάνωσαν  το «8ο ATREUS PREMIER CUP» στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS. Στον ΄΄Ατρέα΄΄ πήραν  μέρος πολλές ομάδες από την Αργολίδα, ο Αστέρας Τρίπολης , ομάδες από την Αττική , αλλά και το εξωτερικό.

 
 
 
 
 To «8ο ATREUS PREMIER CUP» πραγματοποιήθηκε  σε 10 γήπεδα διαστάσεων 11x11 με φυσικό χορτάρι στην περιοχή της Αργολίδας και συγκεκριμένα σε Άργος, Ναύπλιο, Κουτσοπόδι και Νέα Κίο και  γήπεδα με τεχνητό χορτάρι  στην Τίρυνθα, στην Αγία Τριάδα (2 γήπεδα), καθώς και στις περιοχές Κιβέρι, Δρέπανο και Λυγουριό.
 
 
Η τελετή έναρξης έγινε το Σάββατο 27 του μηνός στις 5μ.μ. στο στάδιο Ναυπλίου. Η τελετή λήξης έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Άργους  με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδος Γ. Αποστολόπουλο, τον  πρόεδρο του ΔΟΠΑΑΤ Γ.Μπόλλα, τον Γεν. Γραμ. Ιωάννη Γαλανόπουλο, τους εκπροσώπους του Δήμου Άργους , κ. Πετσέλη και Νότη, τον Προπονητή Δ. Διατσίκο να δίνουν τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές του τουρνουά.
 
 
 
Το κύπελλο του νικητή κατέκτησε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης αφού στον τελικό κέρδισε την μικτή Αργολίδος με σκορ 3-1 .