Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ Μ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μην αφήσεις να σ' επηρεάσουν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες σε σημείο που να μην κοιμάσαι για να ολοκληρώσεις έγκαιρα την έξτρα δουλειά που άδικα σου φορτώνουν. Αντέδρασε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει. Αυτό είναι το τσιτάτο/επιτομή του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Όμως ανεξαρτήτως προορισμού το αίτημα σου ήταν και παραμένει ένα: να αποδείξεις στον εαυτό σου πως οι φιλοδοξίες σου θα εκπληρωθούν ακόμη και αν σου πάρουν χρόνια. Σήμερα να έχεις πίστη στον εαυτό σου και ξέχνα τι σου λένε οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ' όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα... Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες για κοινωνικότητα. Προτίμησε να αφοσιωθείς στην εργασία σου και προειδοποίησε τους/τις οικείους/ες σου πως η σιωπή σου δεν προκλήθηκε απʼ αυτούς (για να μην σε πρήζουν με ερωτήσεις).

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πρόσεχε λίγο τα νεύρα σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να δίνεις τόπο στην οργή αν προκύπτουν διαφωνίες ή αναποδιές στον προγραμματισμό σου. Μην επαναλαμβάνομαι για το πόσο μανούλα είσαι στο να χαλάς μόνος/η σου το κέφι σου γι' αστείες αφορμές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Τοκ, τοκ; Είναι κανείς εκεί μέσα; Παρθένε? Παρθένε? Ε βέβαια, που να κλειστείς μέσα αυτές τις μέρες. Αν είσαι σε σχέση σε παρακαλώ πρόσεχε τον τρόπο που κινείσαι/κοιτάς/μιλάς εκεί έξω, μην έχεις σκηνές ζηλοτυπίας... Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, πρόσεχε πάλι, γιατί αυτός/η που κοιτάς έχει μάλλον περισσότερη πείρα από εσένα στα παιχνίδια γοητείας. Ναι, ναι... Πάλι πας να σκαλώσεις με κάποιον/α που ξέρεις πως πρέπει να αποφύγεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Συνηθισμένο πρόβλημα Ζυγού σε σχέση: Γκρίνια από τον/την σύντροφο του για την ανεμελιά του και την καλή του διάθεση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Συνηθισμένη αντίδραση: Τσακωμός, σπασμένα νεύρα, πόρτες που βροντούν και έπειτα ειρήνη, με τον/την Ζυγό να καταπιέζει την αυθόρμητη αισιοδοξία του. Σήμερα τα συνηθισμένα προβλήματα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις! Με απλά λόγια: όποιος/α έχει κομπλεξάκια στη μαμακά του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Κοινωνική αύρα διαθέτεις. Αρκετή διάθεση επίσης. Και μια δόση κυκλοθυμίας έχεις, αλλά να μην το κάνουμε θέμα. Παρέα επίσης μπορείς να βρεις αν σηκώσεις το ρημάδι το τηλέφωνο. Μη μου πεις λοιπόν πως μ' αυτά τα δεδομένα, το καλύτερο που μπορείς να σκεφτείς είναι να βγεις πάλι ντουέτο με τον/την σύντροφο σου ή τον/την κολλητό/ή; Αιγόκερε, ο κόσμος εκεί έξω κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς κι εσύ ακόμη σκέφτεσαι αν πρέπει ν' ακολουθήσεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως όταν πας να αναμίξεις ή να συγκρίνεις το παρελθόν με το μελλοντικά σου σχέδια ή τις φοβίες με τους στόχους σου, τότε σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Σήμερα δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μην το αφήσεις να σε επηρεάσει περισσότερο από μια μέρα, εντάξει;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα και για μερικές μέρες, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα τεράστιο δίλημμα μέσα σε κάποιες παρέες ή στις σχέσεις συναδέλφων σου: α) σε ελκύει κάποιος/α που κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί είναι φίλος/η; β) αντιλαμβάνεσαι μέσα στις παρέες ή τον χώρο εργασίας σου πως παίζουν μυστικά ή υπόγειες συνεννοήσεις; γ) καλείσαι να παίξει τον μεσάζοντα ανάμεσα σε άτομα που έχουν τσακωθεί. Πολύ δολοπλοκία τέλος πάντων ρε παιδί μου...