Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

"Harlem Shake" στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 3 το μεσημέρι διοργανώnete το HARLEM SHAKE - NAFPLIO EDITION στον Φάρο στο Λιμάνι (με φόντο το μπούρτζι).



Σκοπός είναι να κάνουμε ένα (μπορεί και 2-3-4) από τα πιο "τρελά" video στον κόσμο!

Προσκαλέστε κι εσείς τους φίλους σας να είναι και αυτοί εκεί! Πληροφορίες σε αυτό το link
http://www.stramaxon.com/2012/02/how-to-select-all-friends-at-once-to.html (είναι εύκολο,λίγα δευτερόλεπτα θα σας πάρει)

Απόκριες πέφτουν οπότε πάρτε στολές-περούκες και ότι ΜΑ ΟΤΙ τρελό σας κατέβει και ελάτε να γελάσουμε.

Τι είναι το "Harlem Shake"


Σε αντίθεση με το "Gangnam Style" ή το "Call Me Maybe", αυτό είναι πολύ πιο απλό να γίνει. Και μοιάζει και πολύ πιο fun, επίσης. Δες τα καλύτερα βίντεο και μάθε τα δύο στάδια του meme.
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι είναι το Harlem Shake; Είναι αυτό που χορεύουν όλοι αυτοί οι κύριοι σε αυτό το compilation από βιντεάκια των 30". Το πρώτο είναι το original, αλλά δες πώς σύντομα εμπλουτίστηκε με τον σαφή διαχωρισμό σε δύο μέρη.

Γι'αυτό είναι τόσο εθιστικό: Δεν έχει πολλές κινήσεις ή πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Έχει μια δομή απλού, καλού αστείου. Set-up και punchline. Α και Β. Και τέλος.

Το Α, είστε σε ένα δωμάτιο, παίζει αυτό το εκνευριστικό τραγουδάκι, όλοι ακίνητοι, ένας τύπος με μάσκα στο κεφάλι χορεύει στο ρυθμό.

Το Β, με το που ακούγεται η ατάκα "harlem shake" στο τραγούδι, παίζει μοντάζ και περνάμε σε μια σκηνή όπου χορεύουν όλοι ταυτόχρονα. Απλό!