Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στο Άργος


 Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη διοργάνωση της Ημιτελικής φάσης Πρωταθλήματος Νεανίδων Volley στο ΔΑΚ Άργους, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να ανατεθεί και πάλι στη πόλη του Άργους η διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες ΓΣ Άργους, Παναθηναϊκός, Αίαντας Ευόσμου, και ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός.


Αυτή η απόφαση τιμά τους ανθρώπους του Volley στο Αργος τόσο διοικητικούς όσο αθλητές και προπονητές, οι προσπάθειες των οποίων δείχνουν να αναγνωρίζονται. Γιαυτό είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σ' αυτή τη προσπάθεια έχουμε βρει ισχυρούς συμπαραστάτες τον Αντιπεριφερειάρχη κ/ο Αν Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ/ο Δ. Καμπόσο και τους συνεργάτες του, την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και το πρόεδρό της κ/ο Κ. Βλάσση και τους αρμόδιους της ΕΟΠΕ. Όλους τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και για τη προθυμία τους να αναδείξουν το Volley στη πόλη μας.


Το πρόγραμμα του Final 4 έχει ως εξής:
 

Σάββατο 2/3/2013
16:00 Παναθηναϊκός - Φιλαθλητικός Λαρ.
18:00 ΑΠΣ Αίας - ΓΣ Άργους

Κυριακή 3/3/2013
13:00 Αγώνας για θέσεις 3-4
15:00 Τελικός

Στο πλαίσιο της απόφασης της ΕΟΠΕ για την αναβάθμιση των Τελικών Φάσεων των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/2) διευρυμένη σύσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Άργους, που αφορούσε την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ, της ΕΣΠΕΠ, της Οργανωτικής Επιτροπής, της Αστυνομίας, του Δήμου Άργους, του ΔΑΚ Άργους και στη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων. Έπειτα από την επιθεώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, μεταξύ των αποφάσεων που λήφθηκαν ήταν οι εξής:
- Αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ειδικό δάπεδο τύπου τά ραφλεξ για τη διεξαγωγή των αγώνων.
- Καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες διάθεσης των προσκλήσεων που θα εκδοθούν στις συμμετέχουσες ομάδες και τους φιλάθλους.
- Θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (1/3) και ώρα 12.00 στην πόλη του Άργους.
- την Κυριακή 3/3 το πρωί θα διεξαχθούν αγώνες μίνι βόλεϊ στην Κεντρική Πλατεία του Άργους.