Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το Ahlisis Tennis Club φιλοξένησε μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας


 Στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες, το Ahlisis Tennis Club φιλοξένησε με μεγάλη χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας) με σκοπό την γνωριμία τους με το άθλημα της αντισφαίρισης και την περαιτέρω ενασχόλησή τους μέσα από αθλητικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο νομό μας.

Είναι η 1η φορά που σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες επισκέπτεται το χώρο μας και η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί διαπιστώσαμε πόσο πολύ τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας στα γήπεδα, συμμετέχοντας ενεργά ακόμα και εκείνα που είχαν κινητικά προβλήματα.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τη συμμετοχή των παιδιών και την ικανοποίηση τους κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους. Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε το σχολείο να μας επισκεφθεί και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία και διασκέδαση!!
You might also like: