Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σμαραγδί αποχρώσεις: Μάθε 5 τρόπους να υιοθετήσεις το top trend


Σμαραγδί αποχρώσεις: Μάθε 5 τρόπους να υιοθετήσεις το top trend
Οι αποχρώσεις του φωτεινού πράσινου φέτος κάνουν δυναμικό comeback και γεμίζουν την γκαρνταρόμπα μας με έντονα χρώματα και αισιοδοξία. Μάθε 5 τρόπους για να υιοθετήσεις το top trend από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάνε ακόμη και το πιο εκκεντρικό σύνολο να δείχνει κομψό και elegant, συνδυάζοντας το σμαραγδί κομμάτι σου με ρούχα στις αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου και του λευκού.
Το σμαραγδί σακάκι:

Υιοθέτησε το trend με τον πιο απλό τρόπο επενδύοντας σε   ένα σακάκι σε φωτεινή πράσινη απόχρωση. Συνδύασε το κομμάτι με ένα γκρι skinny τζιν και λευκό ή μαύρο τοπ για να δημιουργήσεις ένα σύνολο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
Μην σε απασχολούν ιδιαίτερα τα παπούτσια που θα επιλέξεις, αφού το συγκεκριμένο outfit ταιριάζει τέλεια ακόμη και με τα biker μποτάκια σου. Για μια βραδινή έξοδο επέλεξε μυτερές γόβες από λουστρίνι ή εντυπωσιακά μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Το σμαραγδί παντελόνι:

Με prints, σε μορφή τζιν, με δερμάτινη υφή ή στην πιο κλασσική, βαμβακερή εκδοχή του, το κομμάτι αυτό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Για ένα casual σύνολο, επέλεξε ένα σμαραγδί skinny τζιν και συνδύασέ το με ένα loose πουλοβεράκι, δερμάτινο γιλέκο και τα biker μποτάκια σου.

Πόνταρε σε ένα printed ¾ παντελόνι, ψηλοτάκουνες γόβες και statement αξεσουάρ για να τραβήξεις τα βλέμματα σε μια επίσημη έξοδο.
Το σμαραγδί κοστούμι:

Μη σε φοβίζει η μονοχρωμία! Αν ταιριάξεις το top trendy κοστούμι με ένα γκρι ή λευκό τοπάκι και παραμείνεις φειδωλή με τα αξεσουάρ, θα εντυπωσιάσεις ακόμη και τους πιο δύσκολους κριτές. Με μαύρα glamorous slippers ή κλασσικές μαύρες γόβες, μπορείς να μετατρέψεις το τολμηρό σύνολο σε outfit για όλες τις ώρες.
Η σμαραγδί παντελόνα:

Μια ψηλόμεση παντελόνα στις αποχρώσεις του σμαραγδί, είναι η πιο σωστή επένδυση που μπορείς να κάνεις. Από το χειμώνα έως το καλοκαίρι, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Ένα super trendy μπουστάκι και χρυσά αξεσουάρ θα αποθεώσουν τη συνολική σου εμφάνιση το καλοκαίρι. Ενώ για το χειμώνα επέλεξε ένα φανελάκι και ένα μαύρο κοντόμεσο blazer για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.
Η σμαραγδί maxi φούστα:

Πλισέ ή μεταξωτή, η maxi φούστα είναι ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Πόνταρε στη μοντέρνα σμαραγδί απόχρωση και συνδύασε τη φούστα σου με μαύρο φανελάκι και μαύρες γόβες.

Για μια πιο glamorous εμφάνιση, πόνταρε σε vintage αξεσουάρ.
 www.faysbook.gr