Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Ένα ακόμη Κάστρο του Ελληνισμού θεμελιώθηκε στην Αργολίδα


Δελτίο τύπου
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών και Πατριωτών, κάτω από το Φρούριο του Παλαμηδιού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης Αργολίδας στο Ναύπλιο (Παράσχου 9 στη Πρόνοια).


Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν οι Συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης (βουλευτής Αττικής, εκπρόσωπος τύπου), Ευστάθιος Μπούκουρας (βουλευτής Κορινθίας) και Πολύβιος Ζησιμόπουλος (βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης) καθώς και Συναγωνιστές από Οργανώσεις της Πελοποννήσου. Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης ο γραμματέας της Οργάνωσης Αργολίδας, Συναγωνιστής Δημήτρης Δημούλης τονίζοντας ότι στο νομό το Κίνημα συγκέντρωσε από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.

Στην ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι διαρκώς όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του Λαού μας αντιλαμβάνεται την φαυλότητα του πολιτικού συστήματος και προσωπικού και καθημερινά αγκαλιάζει το Κίνημά μας. Επίσης σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ τόνισε ότι η κοινωνία απαιτεί ουσιαστική και όχι επίπλαστη κάθαρση, όπως στην περίπτωση της προανακριτικής για τον –πολιτικά ξοφλημένο-Παπακωνσταντίνου, την ίδια ώρα που Βενιζέλος και Παπανδρέου την «βγάζουν» καθαρή με τις πλάτες Σαμαρά και Τσίπρα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον υποκριτικό ρόλο της Αριστεράς η οποία τσεπώνει χρόνια τώρα πολλά χρήματα και κάνει πως δεν ακούει στις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για μεγάλη μείωση στους μισθούς των βουλευτών και των κρατικών κομματικών επιχορηγήσεων. Καυτηρίασε δε την μεγάλη κυβίστηση του Τσίπρα που δίνει πλέον ανοιχτά διαπιστευτήρια καλού παιδιού στο Σιωνιστικό λόμπυ του Αμερικανικού παράγοντα.

Εμείς δεν υποσχόμαστε στους Αργολιδείς συμπατριώτες μας ούτε ρουσφέτια, ούτε χάρες, ούτε διορισμούς, ούτε χάιδεμα σε αυτιά. Ορκιζόμαστε όμως ότι ,μαζί τους, θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω από τον εσμό των πολιτικάντηδων που τόσο πολύ έχει βλάψει το Έθνος. Να ξέρουν όλοι ότι συνεχώς η πολιτική δράση του Κινήματός μας σε όλη την Αργολίδα θα κλιμακώνεται, σε πείσμα του παλαιοκομματισμού που τόσο βαθιά ριζωμένος ήταν σ’ αυτό τον τόπο.

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Ναυπλίου και η πρώτη πρωτεύουσα της απελευθερωμένης Ελλάδας σείστηκε από τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν έλλειψε και η παρουσία σε πλατεία της πόλης μιας θλιβερής μειοψηφίας ανθελλήνων και αριστεριστών στην οποία μετείχε και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Κοδέλας. Την παράνομη αντισυγκέντρωση αυτών που κρατούσαν κάτι κόκκινα κουρέλια προστάτευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ήταν στραμμένες με μέτωπο προς την πορεία του Κινήματός μας. Αφήνουμε τον Λαό της Αργολίδας να κρίνει τους χρήσιμους ηλίθιους του Συστήματος και εμείς κρατάμε το κλείσιμο της πορείας μας με τον Εθνικό Ύμνο να αντηχεί στην οδό 25ης Μαρτίου με τις εκατοντάδες Γαλανόλευκες υψωμένες.

Ζήτω η Νίκη!


ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Παράσχου 9 (Πρόνοια), Ναύπλιο
Κυριακή 17.00 - 22.00
Τηλ. 6980507785