Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η προσοχή σου μονίμως αποσπασμένη, οι υποχρεώσεις δεν λένε να μπουν σε μια σειρά, η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου μια μονίμως κατειλημμένη γραμμή. Φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει. Όλα συγκλίνουν πως χρειάζεσαι δημιουργικό χρόνο για εσένα. Τι λες να ξεκινήσεις από σήμερα να τον εξοικονομείς;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Μεγάλη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις (και κυρίως τις επαγγελματικές συνεργασίες)! Εκρήξεις, εντάσεις ως και γκρεμίσματα ίσως είναι στο μενού τις επόμενες μέρες για πολλούς/ες Διδύμους! Α κι όλοι/ες ανεξαιρέτως προσέξτε τις λεξούλες που βγαίνουν από το στόμα σας γιατί κάτι μου λέει πως η ομιλία σας είναι ένα παρατεταμένο μπιπ (λογοκρισία)...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τις μέρες που έρχονται καλείσαι να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ξεκούραση (σωματική και πνευματική) αλλά και να προετοιμαστείς για την επόμενη εβδομάδα που έρχεται στην δουλειά και θα είναι κυριολεκτικά κολασμένη! Good luck with that!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Υπήρχαν εποχές που ήξερες να προστατεύεις τον εαυτό σου. Που μπορούσες με ευκολία να έχεις πρόσβαση σε αυτό το υγιές κομμάτι εγωισμού και αυτοεκτίμησης που σε απέτρεπε να μπαίνεις σε χιμαιρικούς έρωτες και παιχνίδια χειραγώγησης. Αυτό που πονάει, μέρες σαν τη σημερινή δεν είναι η πραγματικότητα ή οι έρωτες που σπαταλήθηκαν, αλλά ο εγωισμός που έχασες και ψάχνεις να βρεις ξανά. Αντί να σκύβεις το κεφάλι, ψάξε πιο άγρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως ακουστεί παράξενο αλλά σήμερα δεν μπορείς να λειτουργήσεις εγωιστικά, ούτε να πάρεις πρωτοβουλίες για οτιδήποτε πέρα από τις συμβατικές καθημερινές υποχρεώσεις. Κάθε φορά που θα επιχειρείς να ορίσεις καταστάσεις, να ξεκινήσεις συζητήσεις ή να δώσεις μια εντολή θα ξεκινά η κάθοδος στην κόλαση της ασυνεννοησίας. Μια μέρα είναι, πρόσεξε το!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει (τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή) φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κατώφλι σου. Το παράδοξο είναι πως μέρες σαν τη σημερινή περισσότερο σε τρομάζει η προοπτική να μείνουν όλα ίδια παρά το επικίνδυνο βήμα προς το άγνωστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ίσως πρέπει να ξεκινήσεις μια αναθεώρηση των δικαιωμάτων που απλόχερα προσέφερες τα τελευταία χρόνια όπως: να σε παίρνουν μερικοί (γονείς, συγγενείς, φίλοι) όποια ώρα τους τη βαρέσει, να υπάρχουν μερικά ζευγάρια κλειδιά από το σπίτι σου αριστερά και δεξιά, να μην αντιμιλάς στη γκρίνια αλλά να ακούς λες και αναγορεύτηκες εξομολογητής του καθένα εκεί έξω. Σειρά δράσης: 1. Εκτύπωση λίστας, 2. Διαγραφή δικαιωμάτων, 3. Ανασύνταξη δυνάμεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν χρειάζονται και πολλά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: ποτέ δεν χρειαζόσουν υποβολείο (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) να επικροτεί την κάθε σου κίνηση – είσαι ο/η αυθεντικός/η εσύ όταν λειτουργείς με απόλυτο (σχεδόν σοκαριστικό) αυθορμητισμό. Αυτό είναι το κομμάτι που δείχνεις να έχεις ξεχάσει τελευταία. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες καλείσαι να το ανακαλύψεις ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η διάθεση σου είναι νʼ αποτραβηχτείς από τον κόσμο να κρυφτείς μέσα σε μια αγκαλιά την οποία ποθείς τόσο, ώστε η κάθε επόμενη αναπνοή σου να εξαρτάται από τη συνέχιση του εναγκαλισμού. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτές είναι εξαιρετικές μέρες αν είσαι σε σχέση και το καζάνι της κόλασης αν είσαι μόνος/η σου (νεύρα, ξεσπάσματα, ζήλεια)...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Λοιπόν και τώρα παύση για λίγο. Ναι, κι άλλοι έχουν δουλειές και πνίγονται από τις υποχρεώσεις, αλλά σʼ αντίθεση μʼ εσένα, δεν τυχαίνει να φορτίζουν τις μπαταρίες τους και να αισθάνονται χαρούμενοι./ες όταν βρίσκονται ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες... Αφιέρωσε χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, τουλάχιστον σε ίδια ποσότητα, όσο και στις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.