Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ..!ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ

Μελι και κανελα..ποσο ωραια ακουγεται σαν ηχος..θυμιζει κατι απο παλια,τα ξεχασμενα..
Ειναι τοσο επικαιρο,εαν αναλογιστουμε ποσο πολυ μας εχουν καταστρεψει οι καταχρησεις την υγεια μας.
Μελι κ κανελα..ενας εκρηκτικος μηχανισμος,ικανος να μας θεραπευσει.
ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ
καντε μια παστα απο μελι κ κανελα κ απλωστε την στο ψωμι η φρυγανια για προγευμα.μειωνει την χοληστερινη και σωζει απο καρδιακη προσβολη.η τακτικη χρηση της βοηθα την σωστη λειτουργια της αναπ[νοης κ δυναμωνει τους χτυπους της καρδιας.
ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ
ασθενεις με αρθριτιδα μπορουν πρωι-βραδυ να λαμβανουν ενα φλιτζανι ζεστο νερο με 2 κουταλιες μελι κ μισο κουταλακι του γλυκου κανελα.
ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ
ανακατεψε σε ενα ποτηρι με χλιαρο νερο δυο κουταλιες της σουπας μελι κ ενα κουταλακι του γλυκου κανελα κ πιειτε το.καταστρεφει ολα τα μικροβια στην ουροδοχο κυστη.

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ
καντε μια παστα απο ενα κουταλακι του γλυκου κανελα κ 5 κουταλακια του γλυκου μελι.απλωστε το πανω στο πονεμενο δοντο οσες φορες θελετε.
ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ
αυτοι που πασχουν απο κοινα η σοβαρα κρυολογηματα μπορουν να λαμβανουν 3 φορες την ημερα το εξης:μια κουταλια της σουπας μελι με 1/4 του κουταλιου κανελα.θεραπευει το χρονιο βηχα,το κρυολογημα κ καθαριζει τα ιγμορια.
ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ(ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ)
αν το μελι λαμβανεται με κανελα,σαν μια παστα,το στομαχι απαλασσεται απο τα αερια.
ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
η καθημερινη χρηση του μελιου κ κανελας δυναμωνει το ανοσοποιητικο συστημα κ προστατευει απο ιους τον οργανισμο.το μελι ειναι πλουσιο σε βιταμινες και σιδηρο.επιπλεον ενδυναμωνει τα λευκα αιμοσφαιρια.
ΓΡΙΠΗ
το μελι περιεχει ενα φυσικο συστατικο οπου σκοτωνει τα μικροβια της γριπης.
ΑΚΜΗ
3κουταλιες της σουπας μελι κ ενα κουταλακι του γλυκου κανελα θα εξαφανισει τα σπυρακια.εφαρμοστε την παστα αυτη το βραδυ,μετα απο καθαρισμο κ το πρωι με χλιαρο νερο την ξεπλενουμε.αν γινεται καθημερινη χρηση για 2 εβδομαδες τα σπυρακια αφαιρουνται απο την ριζα!